داروهایی كه قطع ناگهانی آنها سفارش نمی گردد

داروهایی كه قطع ناگهانی آنها سفارش نمی گردد

به گزارش دكتر ایزی بیشتر افراد بدون مشورت با پزشك و به محض اینكه احساس كنند وضعیت جسمی بهتری دارند داروی خویش را قطع می كنند.


به گزارش دكتر ایزی به نقل از ایسنا، خود درمانی و خود تشخیصی از مشكلات شایع و با نتایج خطرناكی است و حتی در موارد جدی و شدید می تواند به حمله قلبی منجر شود.
نشریه "تایمز آو ایندیا" در مطلبی به داروهایی اشاره كرده كه نمی توان یك دفعه و بدون مشورت با پزشك مصرف آنها را قطع كرد.
داروهای فشار خون
داروهای فشار خون به كنترل ضربان قلب و جریان خون در عروق كمك می كنند. درصورتیكه بیمار مصرف این داروها را ناگهان و یك دفعه قطع كند خویش را در معرض خطر جدی قرار می دهد. در این شرایط امكان دارد ضربان قلب سریع تر از حد معمول شود. همینطور احتمال ایسكمی (نرسیدن خون كافی) قلب و حمله قلبی افزوده می شود.
داروهای رقیق كننده خون
داروهای رقیق كننده خون به جلوگیری از لختگی خون در عروق كمك می كنند. قطع ناگهانی مصرف این داروها باعث انسداد قلب و عروق شده و حتی به سكته منجر می شود. قطع مصرف داروهای رقیق كننده خون بدون مشورت با پزشك به هیچ وجه سفارش نمی گردد.
داروهای ضد اضطراب
باآنكه این دارو تنها برای رهایی از مشكل اضطراب سفارش می شود اما اصلا به این مفهوم نیست كه می توان در هر زمان مصرف آنرا كنار گذاشت.
خود درمانی و خود تشخیصی از مشكلات شایع و با نتایج خطرناكی است و حتی در موارد جدی و شدید می تواند به حمله قلبی منجر شودمصرف این نوع از داروها برای مدت زمان طولانی سبب می شود فرد به لحاظ حفظ تعادل روانی به آنها نیاز داشته باشد و ازاین رو تشخیص زمان قطع مصرف این داروها تنها برعهده پزشك معالج است.
داروهای افسردگی
قطع ناگهانی داروهای افسردگی همچون داروهای ضد اضطراب خطرناك نیست اما با عوارضی همراه می باشد. سردرد، احساس گیجی، حالت تهوع و تعریق همچون نشانه های قطع این داروها هستند. پزشك با كاهش تدریجی دوز داروی مصرفی بدن را برای قطع آن آماده می سازد.
استروئیدها
بدن هورمون طبیعی استروئید موسوم به كورتیزول را كه خصوصیت ضد التهابی دارد، تولید می كند. اما در مواقعی كه فرد به بیماری مزمن یا التهاب گرفتار باشد لازم است از مكمل ها مصرف شود. درصورتیكه فرد یك دفعه مصرف استروئیدها را قطع كند بدن حدود یك هفته زمان نیاز دارد تا مجدد بتواند كورتیزول تولید نماید. این شرایط به احساس ضعف، استفراغ و درد شكم منجر می شود.
داروهای تیروئید
افرادی كه گرفتار كم كاری یا پركاری تیروئید هستند لازم است داروهای خویش را به صورت مرتب مصرف كنند. این داروها به تنظیم تولید تیروئید در بدن كمك می نماید و قطع یكباره این دارو می تواند به تند شدن ضربان قلب و تب منجر شود.




منبع:

1398/03/19
14:53:46
5.0 / 5
4256
تگهای خبر: اضطراب , بیماری , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی