در برابر كرونا؛

كادر درمان ببرد، فاجعه رقم می خورد

كادر درمان ببرد، فاجعه رقم می خورد

به گزارش دكتر ایزی مركزی رئیس علوم پزشكی اراك اظهار داشت: متاسفانه كادر درمان در حال رسیدن به این باور هستند كه باید تاوان سهل انگاری مردم را آنها پرداخت كنند، اگر كادر درمان بِبُرد فاجعه رقم می خورد و مسلما بی تفاوتی در میان كادر درمان جبران ناپذیر است.


دکتر سید محمد جمالیان بیستم مهرماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با اعلان اینکه آمارهای هفته گذشته نشان از درگیری بالای کارمندان با ویروس دارد، اضافه کرد: در کنار کارمندان کادر درمان و گروه پزشکی نیز درگیر شده اند که این افزایش مبتلاشدن به ویروس در میان کادر بهداشت و درمان موجب بی نظمی در کار می شود و در حال ایجاد نارضایتی شدید در میان گروه پرستاری و پزشکی است.
وی با اعلان اینکه مدیران ادارات باید وضعیت را جدی بگیرند و با کارمندانی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند برخورد کنند، اظهار داشت: طی دستور رئیس جمهوری باید با کارمندانی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند برخورد شود، ولی تا امروز با توجه به این دستور هیچ اداره ای گزارشی از برخورد با کارمند متخلف را ارائه نکرده است.
جمالیان با اشاره به پر شدن ظرفیت مراکز درمانی اشاره کرد: مراکز دولتی دیگر جوابگوی موارد بستری در استان مرکزی نیستند، متاسفانه استان ما مرکز درمانی نیروهای مسلح ندارد که به کمک دانشگاه علوم پزشکی بیاید، بنا بر این لازم است که بیمارستان های خصوصی و تامین اجتماعی مکلف به ارائه خدمت و پذیرش بیماران کرونایی شوند و یک بخش را به این بیماران اختصاص دهند.
وی اشاره کرد: در هفته جاری باید جدی تر با افرادی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند برخورد شود، موارد آموزشی مطرح و اقناع سازی صورت گرفته است، اما هنوز افراد با دیدن بازرسان و مسئولان مبادرت به ماسک زدن می کنند بنا بر این لازم است برای اصنافی که استفاده از ماسک و پروتکل ها را رعایت نمی کنند قانون ۵ روز تعطیلی جهت نخستین تخلف و ۹ روز تعطیلی جهتتکرار تخلف لحاظ شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به وضعیت نامطلوب آرامستان اراک اظهار داشت: باید برخورد جدی دراین راستا صورت گیرد، متاسفانه کادر درمان در حال رسیدن به این باور هستند که باید تاوان سهل انگاری مردم را آنها پرداخت کنند، اگر کادر درمان بِبُرد فاجعه رقم می خورد و مسلما بی تفاوتی در میان کادر درمان جبران ناپذیر است.
وی اشاره کرد: تا امروز کادر درمان را این چنین پرخاشگر و مطالبه گر نسبت به خودمان ندیده بودم، چونکه توان کادر درمان به اختتام رسیده و عادی انگاری در میان این قشر عاقبت خوشی به همراه ندارد.
جمالیان با اعلان اینکه با معرفی صنف متخلف، دادگاه حکم منع تعقیب صادر می کند که این یک نوع دهن کجی به کادر درمان است و مسلما این تناقضات فقط به سلامت جامعه ضرر می رساند، اظهار داشت: کنترل بیماری بیش از هر چیزی همراهی مردم را می طلبد ولی مردم با وجود راه اندازی سامانه ۳۳۸۹۰ برای نوبت گیری در تمام کلینیک ها، از این اقدام استقبال نمی کنند حتی زمانی که منشی مطب ها تایم مشخصی را اعلام می کند مردم زودتر مراجعه می کنند که این امر موجب تجمع در مطب می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی خواهان همکاری پادگان ها با کارشناسان بهداشت شد.
ابتلای ۱۹۱۵ نفر به کرونا طی یک هفته در استان مرکزی/ساوه پیشتاز ابتلا
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از ابتلای ۱۹۱۵ نفر به کرونا طی هفته گذشته در استان مرکزی آگاهی داد.
علی علیمحمدی بیستم مهرماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی بیان کرد: هفته گذشته ۹۱۷ نفر در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک به ویروس کرونا مبتلا شدند که شامل یک نفر در آشتیان، ۷۴۸ نفر در اراک، ۲۲ نفر تفرش، ۲۲ نفر خنداب، ۳۹ نفر دلیجان، ۳۳ نفر شازند، ۱۶ نفر فراهان، ۱۵ نفر کمیجان و ۲۱ نفر محلات می شود.
وی درباب رنج سنی مبتلایان به این ویروس در شهرستان های مذکور اظهار داشت: ۱۲ نفر در سنین یک تا ۹ سال، ۱۲ نفر در سنین ۱۰ تا ۱۹ سال، ۱۲۰ نفر در سنین ۲۰ تا ۲۹ سال، ۲۲۸ نفر در سنین ۳۰ تا ۳۹ سال، ۱۶۴ نفر در سنین ۴۰ تا ۴۹ سال، ۱۱۳ نفر در سنین ۵۰ تا ۵۹ سال، ۱۳۰ نفر در سنین ۶۰ تا ۶۹ سال، ۷۷ نفر در سنین ۷۰ تا ۷۹ سال، ۴۹ نفر در سنین ۸۰ تا ۸۹ سال و ۵ نفر در سنین ۹۰ تا ۹۹ سال طی هفته گذشته به کرونا مبتلا شدند.
علیمحمدی با اعلان اینکه از ۹۱۷ مورد مبتلاشدن ۴۳۰ نفر مونث و باقی مذکر بوده اند، اضافه کرد: از بین موارد مبتلاشدن به این ویروس، ۲۶۵ نفر خانه دار، ۱۹۹ نفر کارمند، ۱۲۳ نفر بازنشسته، ۲۹ نفر کارگر، ۱۰۶ نفر شغل آزاد، ۴۵ نفر پرستار و سایر رسته های پرستاری، ۶ نفر پزشک، ۳ نفر از کارکنان آزمایشگاه، ۱۰ کشاورز، ۱۳ سرباز و نظامی و ۳ راننده بوده اند.
وی افزود: موارد فوتی در شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک ۲۰ مورد بوده است که از این تعداد هفت نفر مرد و ۱۳ نفر خانم بوده اند که ۱۴ نفر مربوط به اراک، یک نفر دلیجان و ۵ نفر شازند می شود.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک، شغل متوفیان را شامل یک نفر شغل آزاد، ۶ نفر بازنشسته، ۱۲ نفر خانه دار و یک نفر سایر مشاغل دانست و اظهار داشت: بیشترین شمار متوفیان با ۶ مورد در بازه سنی ۷۰ تا ۷۹ سال بوده است.
وی درباب وضعیت دانشگاه علوم پزشکی ساوه در شیوع ویروس کرونا اظهار نمود: طی هفته گذشته ۹۴۹ نفر به ویروس مبتلا شدند که دو مورد زیر یک سال، سه مورد ۱۰ تا ۱۹ سال، ۱۲۸ مورد ۲۰ تا ۲۹ سال، ۲۰۱ مورد ۳۰ تا ۳۹ سال، ۲۱۹ مورد ۴۰ تا ۴۹ سال، ۱۶۷ مورد ۵۰ تا ۵۹ سال، ۱۲۷ مورد ۶۰ تا ۶۹ سال و ۸۰ مورد ۷۰ تا ۷۹ سال بوده اند.
علیمحمدی با تاکید بر اینکه آمار بالای موارد مبتلا موجب شد که نمونه ها صحت سنجی شوند و البته صحت پاسخ تمام نمونه ها تایید شد، اظهار داشت: در دانشگاه علوم پزشکی ساوه به مانند اراک بیشترین میزان مبتلاشدن در بین زنان خانه دار با ۱۲۴ مورد و بعد از آن بیشترین مبتلاشدن با ۴۴ مورد در میان پرسنل بهداشت و درمان بوده و میزان فوتی در شهرستان های زیرمجموعه این دانشگاه نیز ۹ نفر اعلام گردید که سه نفر از متوفیان زنان خانه دار بوده اند.
وی میزان مبتلاشدن در دانشکده علوم پزشکی خمین را ۴۹ مورد عنوان نمود و اظهار داشت: از موارد مبتلاشدن ۹ نفر بستری و باقی در خانه قرنطینه شده اند و البته دو نفر جان خودرا از دست داده اند.




منبع:

1399/07/19
20:51:48
5.0 / 5
1558
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی