مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید

تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید

به گزارش دکتر ایزی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف غذاهای آماده و فست فودها در دوران قرنطینه خانگی اخطار داد.


به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اظهار داشت: افراد مبتلا به بیماری های غیر واگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیشتر از بقیه مستعد ابتلاء به کرونا هستند. وی ضمن اشاره به خانه نشینی الزامی در ایام کرونایی، اضافه کرد: قرنطینه خانگی یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی پرنمک، شیرین و پر چرب، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را می افزایند. عبداللهی تصریح کرد: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می نماییم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. وی تصریح کرد: در شرایط همه گیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از ابتلاء به کووید ۱۹ باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفی خودمان داشته باشیم.


منبع:

1399/12/06
00:02:45
0.0 / 5
1152
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , خرید , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی