مقررات بازگشایی مدارس انگلیس در دوران کرونا

مقررات بازگشایی مدارس انگلیس در دوران کرونا

دکتر ایزی: دانش آموزان و دانشجویان در سراسر بریتانیا بعد از دو ماه تعطیلات تابستانی، خودرا برای سال تحصیلی جدید آماده می کنند اما کارشناسان هشدار داده اند که با تجمع کودکان و بزرگسالان در کلاس های درس، احتمال دارد موارد مبتلاشدن به ویروس کرونا در هفته های آتی افزایش یابد.


به گزارش دکتر ایزی به نقل از ایسنا، پرفسور "جیسون لیچ"، مقام ارشد پزشکی اسکاتلند، روز سه شنبه به شبکه "اسکای نیوز" اظهار داشت که احتمال دارد باتوجه به ادامه شیوع نوع دلتا ویروس کرونا و تسهیل محدودیت های قرنطینه، بریتانیا در مقابله با ادامه همه گیری «دقایق حساسی» را پیش رو داشته باشد.
از روز ۹ اوت که محدودیت های کووید تا حدی برداشته شد، موارد مبتلاشدن به بیماری در اسکاتلند همه هفته دو برابر شده است. پرفسور لیچ می گوید که بازگشایی آموزشگاه های اسکاتلند از نیمه ماه آگوست، افزایش موارد مبتلاشدن به کووید-۱۹ را باعث شده است.
با توجه به این که بیشتر شاگردان مدارس در انگلیس (بخشی از بریتانیا)، ولز و ایرلند شمالی از روز دوشنبه، ۶ سپتامبر به مدارس باز خواهند گشت، والدین نگران هستند که در صورت ابتلای فرزندانشان به ویروس کرونا در حین تحصیل چه باید بکنند.
در انگلیس، آموزشگاه ها از این به بعد ملزم نیستند برای کاهش تماس شاگردان، آنها را به اصطلاح در «حباب»های محدود به کلاس درس نگه دارند. اصطلاح حباب های دانش آموزی در انگلیس به سال قبل و اوج همه گیری کرونا در این کشور باز می گردد که در آن زمان به مدارس گفته شد محصلان را در گروه های مجزا از هم دسته بندی کنند به طوریکه هر دانش آموز فقط با هم گروهی های خودش می توانست تعامل داشته باشد و ادغام و ارتباط گرفتن اعضای گروه های مختلف با هم بمنظور جلوگیری از ابتلای خوشه ای به کرونا، ممنوع بود.
همین طور در بازگشایی فعلی، اجبار استفاده از ماسک و قرنطینه هم لغو شده است اما از کلیه شاگردان دبیرستانی دعوت شده که بطور منظم هر سه تا پنج روز آزمایش سریع ویروس کرونا را انجام دهند.
اگر جواب آزمایش کرونای کودک مثبت باشد، باید برمبنای مقررات قبل از تعطیلات تابستانی به مدت ۱۰ روز خودرا در خانه قرنطینه کند. برمبنای راهنمای دولت، کودک باید یک آزمایش دیگر کرونا هم بدهد و تا هنگام اعلام نتیجه آن همچنان از خانه خارج نشود.
از شاگردان مبتلا به کرونا یا والدین آنها خواسته خواهد شد اطلاعات تماسهای نزدیک آنها با آموزشگاه یا دیگر نقاط را در اختیار مسئولان بگذارند. از کودکانی که با بیمار در تماس بوده اند نیز آزمایش کرونا ترشحات بینی (پی سی آر) گرفته می شود.
افرادی که با کودک بیمار در تماس بوده اند به قرنطینه ملزم نیستند مگر آزمایش ویروس کرونای آنها مثبت باشد. این مسئله، والدین و دیگر همخانه های کودک که آزمایش آنها نیز مثبت شده است را هم در بر می گیرد.
اگر جواب دومین آزمایش کرونا کودک منفی بود و عوارض بیماری کووید را نداشت، می تواند به مدرسه بازگردد.
در اسکاتلند نیز دانش آموزان تشویق شده اند که هفته ای دو بار آزمایش سریع کرونا انجام دهند. اگر کودکی در مدرسه نشانه های مبتلاشدن به کووید-۱۹ داشته باشد، کارکنان آموزشگاه تا هنگامی که والدین بیمار او را به خانه نبرده اند، از او مراقبت خواهند کرد.
در این صورت، خواهران و برادران بیمار در آن آموزشگاه یا هر آموزشگاه دیگری باید هرچه سریعتر به خانه بازگردند و خودرا قرنطینه کنند. برمبنای تارنمای نظام درمان عمومی اسکاتلند، تمام اعضای خانواده بیمار باید تا هنگامی که جواب آزمایش او مشخص شود، در خانه بمانند. هیچ یک از ساکنان خانه بیمار نباید سر کار و مدرسه یا به اماکن عمومی برود یا از وسایل ایاب وذهاب عمومی استفاده نماید. این قرنطینه خودداری از خروج از خانه به هر علت همچون خرید غذا و دیگر وسایل ضروری را هم شامل می شود.
همین طور دولت ایالتی ولز به پدر و مادرها سفارش کرده است کودکانشان را -چه نشانه بیماری داشته باشند و چه نداشته باشند- در تمام طول سال تحصیلی به دو آزمایش سریع کرونا در هفته ملزم کنند.
نتایج آزمایش های سریع کرونا باید اینترنتی اعلام گردد.
کودکانی که نشانه های مبتلاشدن به کووید-۱۹ دارند، باید در خانه بمانند و والدینشان ترتیب آزمایش آنها را بدهند. اگر جواب آزمایش کودک مثبت باشد، نظام موسوم به «تست، ردیابی و حفاظت» (تی تی پی) به آنها و افرادی که با آنان درتماس نزدیک بوده اند سفارش می کند خود قرنطینه کنند.
در بین اشخاصی که با بیمار تماس نزدیک داشته اند، بزرگسالانی که دو دز واکسن کرونا دریافت کرده یا زیر ۱۸ هستند به قرنطینه شدن ملزم نخواهند بود.
کودکانی که با بیمار تماس نزدیک داشته اما هیچگونه نشانه کووید-۱۹ ندارند و به قرنطینه ملزم نشده اند، می توانند همچنان در کلاس درس حاضر شوند اما به آنها سفارش خواهد شد آزمایش کرونا بدهند. اگر نتیجه آزمایش مثبت باشد، باید خودرا قرنطینه کنند.
در ایرلند شمالی هم خیلی از آموزشگاه ها از هفته گذشته باز شده اند اما کلیه مدارس از روز پنجشنبه (دوم سپتامبر) شروع به کار کردند.
از تمام دانش آموزان سال هشتم تا چهاردهم و کارکنان مدارس خواسته شده است داوطلبانه آزمایش کووید دهند. این آزمایش ها هفته ای دوبار و در خانه انجام می شود.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، دانش آموزی که نتیجه آزمایشش مثبت است، باید فورا مراتب را تلفنی به مسئول کووید آموزشگاه خود اعلام کند. سپس والدین کودک باید او را برای آزمایش پی سی آر به مرکز آزمایش کرونا محله ببرند. اگر نتیجه آزمایش پی سی آر نیز مثبت باشد، بیمار و تمام افراد خانواده باید تا ۱۰ روز خودرا قرنطینه کنند.




منبع:

1400/06/15
11:12:08
0.0 / 5
508
تگهای خبر: آموزش , برند , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی