چرا كشورهای آسیایی در تزریق واكسن كرونا محتاطانه عمل می كنند؟

چرا كشورهای آسیایی در تزریق واكسن كرونا محتاطانه عمل می كنند؟

مقامات بعضی از کشورهای آسیایی بر خلاف کشورهای غربی که در تزریق واکسن کروناویروس به مردم شتابزده عمل کرده اند، رفتار محتاطانه تری داشته اند.


به گزارش دکتر ایزی به نقل از ایسنا، در پیش گرفتن این روش محتاطانه امکان دارد با عنایت به لزوم از سرگیری زندگی عادی عجیب به نظر برسد اما میزان پایینی از مبتلا شدن به کووید-۱۹ به این مفهوم است که دولت های آسیایی می توانند تا مشخص شدن تأثیر واکسیناسیون در کشورهای دیگر منتظر بمانند.
گزارش ها حاکیست مقامات کشورهای ژاپن، استرالیا، هنگ کنگ و کره جنوبی تزریق واکسنهای موجود کروناویروس به مردم شان را به تاخیر انداخته اند و معتقدند حرکت محتاطانه در این راه، رویکرد ایمن تری است.
یکی از اعضای شورای اجرایی که به رهبر هنگ کنگ مشاوره می دهد، اظهار داشت: دست نگه داشتن در تزریق واکسن و منتظر ماندن برای مشخص شدن نتیجه اقدامات دیگران، اقدام بدی نیست.
هم اکنون در هنگ کنگ که موارد ناچیزی از مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ در روز گزارش میشود و از زمان شروع همه گیری مجموع فوتیها به ۱۶۱ نفر رسیده است، تایید واکسن کروناویروس به زمان عرضه اطلاعات آزمایشگاهی دقیق موکول شده و واکسیناسیون تا ماه فوریه انجام نمیشود.
در استرالیا هم که محدودیتهای کرونایی تشدید شده و مرزها به روی ساکنان غیر بومی بسته شده، مقرر است واکسن ساخته شده شرکت فایزر آخر ماه ژانویه و واکسن آسترازنکا هم ماه آینده تایید گردد و واکسیناسیون هم احیانا در ماه فوریه آغاز شود.
این درحالیست که در ایالات متحده و انگلیس و به دنبال تایید اضطراری واکسن، نزدیک به ۱۴ میلیون دوز واکسن تزریق شده است.
مقامات و کارشناسان بهداشت در آسیا همچنان در مورد عملکرد این واکسن ها اطمینان ندارند چونکه این نخستین مورد استفاده از فناوری mRNA برای واکسن است که به بدن دستور می دهد پروتئین هایی تولید کرده و سپس آنتی بادی های محافظ ایجاد نماید.
نکته قابل تامل اینجاست که در بین افرادی که واکسن کروناویروس را دریافت کرده اند تابحال مواردی از واکنشهای آلرژیک و حتی مواردی از فوت گزارش شده است.
به قول محققان استرالیایی، دست نگه داشتن در تزریق واکسن به کشورها امکان می دهد تا از تجربه کشورهایی که توزیع را شروع کرده اند، استفاده کنند.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از ژاپن تایمز، بعضی از کشورها این نگرانی را دارند که شرکتهای دارویی در مذاکرات سریع و شتابزده، مصونیت قانونی دریافت کرده اند.
وزیر بهداشت کره جنوبی گفته است که کشورها به علت "ابهامات" در مورد این بیماری، مجبور به عقد "قرارداد ناعادلانه" با این شرکت ها شده اند. سئول هم می خواهد در ماه فوریه واکسیناسیون کروناویروس را آغاز کند.




منبع:

1399/10/30
00:01:23
0.0 / 5
1134
تگهای خبر: آزمایشگاه , بهداشت , بیماری , تجربه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی