براساس رنگ بندی اپلیكیشن ماسك؛
کرونا در ۲ شهرستان قرمز شد
به گزارش دکتر ایزی بر مبنای رنگ بندی جدید کرونایی مناطق مختلف کشور، تهران و ۱۴ مرکز استان دیگر در وضعیت آبی کرونا قرار گرفتند.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر، تازه ترین رنگ بندی کرونایی که از شنبه ۱۳ آذر اعمال می شود، در اپلیکیشن ماسک منتشر گردید. بر طبق این رنگ بندی جدید کرونایی؛ با عبور کشور از خیز پنجم کرونا، ۲۸۴ شهرستان در وضعیت آبی و ۱۵۳ شهرستان در وضعیت زرد قرار گرفتند. اراک، اردبیل، اصفهان، اهواز، ایلام، بندرعباس، تبریز، تهران، رشت، زاهدان، ساری، قم، کرج، گرگان و مشهد مرکز استان هایی هستند که در وضعیت آبی هستند. با این حال، شهرستان های طبس (خراسان جنوبی) و بهاباد (یزد) به دلیل افزایش روند بستری کرونا، مجدداً در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفتند.
همینطور شهرستان های اشنویه، پیرانشهر (آذربایجان غربی)، فردوس، نهبندان (خراسان جنوبی)، بردسکن (خراسان رضوی)، طارم (زنجان)، کوار (فارس)، سیرجان (کرمان)، بافق (یزد) در وضعیت نارنجی قرار دارند. وضعیت آبی به منزله آخر کرونا نیست. حتی افرادی که دو نوبت واکسن دریافت کرده اند می بایست کماکان مراقبت ها را ادامه دهند. در صورتیکه اعلام وضعیت آبی منجر به شروع دورهمی ها و مهمانی و مراسم در محیط سربسته شود، بازهم احتمال افزایش آمار مبتلایان و شروع یک خیز جدید وجود دارد. آمار شهرستان ها:
۲ قرمز
۹ نارنجی
۱۵۳ زرد
۲۸۴ آبی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب