تدوین ۳۲ برنامه در جهت افزایش منابع سازمان تأمین اجتماعی
به گزارش دکتر ایزی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، اظهار داشت: 32 برنامه در امتداد افزایش منابع و کنترل و مدیریت مصارف سازمان، تدوین و پیگیری شده است.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر، مصطفی سالاری، در جلسه با وزیر میراث فرهنگی، ضمن تشریح وضعیت منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی در شرایط قابل پیشبینی کشور، با اشاره به پرداخت حقوق به ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بازنشسته و مستمری بگیر، هزینه های ارایه خدمات درمانی به ۴۷ میلیون نفر و دیگر هزینه های تعهداتی سازمان در برابر جامعه زیر پوشش نظیر بیمه بیکاری، توضیحاتی در مورد هزینه کردها و تعهدات سازمان در شرایط پیش رو ارایه کرد.
وی در ادامه، منابع ناشی از وصول حق بیمه، تأدیه دیون دولت به تامین اجتماعی و برخی موارد دیگر را مهم ترین منابع سازمان برای ایفای تعهدات دانست و خاطرنشان کرد: سازوکارهایی برای ایفای تعهدات سازمان و تعادل بخشی به منابع و مصارف تامین اجتماعی در شرایط قابل پیشبینی، تدوین شده است. این برنامه ها برای مواجهه با شرایط خاص کشور، تدوین و به دولت ارایه می شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اعلان اینکه ۳۲ برنامه در جهت افزایش منابع و کنترل و مدیریت مصارف سازمان، تدوین و پیگیری شده، اظهار داشت: ۲۰ مورد از این برنامه ها در قالب تصمیم سازی های داخلی سازمان، محقق شده و ۱۲ مورد دیگر نیازمند مصوبات قانونی دولت و مجلس است. با تحقق موضوعات اشاره شده، بدون ایجاد هزینه اجتماعی و با لحاظ افزایش سرمایه اجتماعی کشور، شرایط پایداری برای تامین اجتماعی رقم خواهد خورد.
وی در ادامه، دغدغه ها و حمایت های وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حوزه های مختلف بخصوص در موضوعات در رابطه با تامین اجتماعی، بازنشستگان و همه افراد زیر پوشش این سازمان را قابل تقدیر دانست و افزود: این نگاه حمایتی بطور کلی در دولت وجود دارد؛ به این واسطه در شرایط خاص گذشته با حمایت های دولت، پرداخت حقوق بازنشسته ها، اجرای متناسب سازی، ارایه خدمات درمانی و دیگر تعهدات سازمان بموقع و بدون تاخیر انجام شده است.
سالاری با تکیه بر این که حمایت های دولت چهاردهم از سازمان تامین اجتماعی در سالهای اخیر در مقایسه با دیگر دولت ها بی سابقه بوده است، بیان نمود: در این رابطه، مصوبات مهمی در تأدیه دیون دولت به تامین اجتماعی انجام شده که تصویب ۲۷۷ هزار میلیارد تومان در بودجه سالجاری برای پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از دولت، یک مورد از این حمایت ها است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی همچنین، مراقبت از مجموعه بیمه شدگان، بازنشستگان و مستمری بگیران و جامعه کارفرمایی و ارایه خدمات به آنان را در اولویت سازمان تامین اجتماعی دانست و اضافه کرد: در این راه، حمایت های مجموعه دولت خیلی تاثیر گذار خواهد بود.
سالاری در انتها اضافه کرد: شجاعت رئیس دولت برای پشتیبانی از مردم بخصوص جامعه زیر پوشش تامین اجتماعی، بی نظیر است؛ به این واسطه همین طور از حضور پرارزش وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سازمان تامین اجتماعی قدردانی داریم.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر، مصطفی سالاری، در جلسه با وزیر میراث فرهنگی، ضمن تشریح وضعیت منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی در شرایط قابل پیشبینی کشور، با اشاره به پرداخت حقوق به ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بازنشسته و مستمری بگیر، هزینه های ارایه خدمات درمانی به ۴۷ میلیون نفر و دیگر هزینه های تعهداتی سازمان در برابر جامعه زیر پوشش نظیر بیمه بیکاری، توضیحاتی در مورد هزینه کردها و تعهدات سازمان در شرایط پیش رو ارایه کرد.وی در ادامه، منابع ناشی از وصول حق بیمه، تأدیه دیون دولت به تامین اجتماعی و برخی موارد دیگر را مهم ترین منابع سازمان برای ایفای تعهدات دانست و خاطرنشان کرد: سازوکارهایی برای ایفای تعهدات سازمان و تعادل بخشی به منابع و مصارف تامین اجتماعی در شرایط قابل پیشبینی، تدوین شده است. این برنامه ها برای مواجهه با شرایط خاص کشور، تدوین و به دولت ارایه می شود.مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اعلان اینکه ۳۲ برنامه در جهت افزایش منابع و کنترل و مدیریت مصارف سازمان، تدوین و پیگیری شده، اظهار داشت: ۲۰ مورد از این برنامه ها در قالب تصمیم سازی های داخلی سازمان، محقق شده و ۱۲ مورد دیگر نیازمند مصوبات قانونی دولت و مجلس است.
منبع: دكتر ایزی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب