مدیركل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت؛

وجود تقلبات غذایی در كشور، بررسی سلامت روغن و آبلیمو

وجود تقلبات غذایی در كشور، بررسی سلامت روغن و آبلیمو

دكتر ایزی: مدیر كل گروه دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، اظهار داشت: كشور ما در معرض آلودگی های مختلف غذایی قرار دارد و از همین رو، می بایست مردم را از سلامت مواد غذایی مطمئن نماییم.


به گزارش دكتر ایزی به نقل از مهر، دكتر حسین وطن پور، در توضیح امضای تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با دانشگاه واخنینگن هلند، تصریح كرد: یكی از اتفاقات مهم در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، امضای تفاهم نامه همكاری با دانشگاه واخنینگن هلند بود. این دانشگاه یكی از دانشگاه هایی است كه دانش و اطلاعات لازم را برای آنالیز سموم در مواد غذایی دارد.وی با اشاره به قرارگیری كشور ما در معرض آلودگی های مختلف غذایی، اضافه كرد: كشور ما در یك موقعیتی قرار گرفته كه درواقع امكان دارد آلودگی های غذایی فوق العاده زیادی داشته باشیم، بنابراین ما در این خصوص نیاز به تكنولوژی های پیشرفته و به روز داریم تا بتوانیم باقیمانده سموم و یا حتی فناوری های نوین مثل تغییرات ژنی كه در مواد گیاهی یا حیوانی اتفاق می افتد را رصد نماییم و نسبت به سلامتی آنها مطمئن شویم.مدیر كل گروه دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، با ذكر تقلبات صورت گرفته در بعضی مواد غذایی دركشور، خاطرنشان كرد: ما در وزارت بهداشت، گزارش های خیلی از آلودگی مواد غذایی و تقلبات داریم كه از آن جمله می توان به روغن و آبلیمو اشاره نمود كه همواره مورد بحث بوده است و در این خصوص باید مردم را از سلامت آنها مطمئن نماییم.وی افزود: دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در این زمینه تفاهم نامه ای را با دانشمندان دانشگاه واخنینگن هلند كه گروه بسیار قوی و متعلق به اتحادیه اروپا هستند، منعقد كرده است كه امیدواریم درآینده بتوانیم شاهد توسعه این فرایندها در كشور باشیم.وطن پور درادامه با تاكید بر شناسایی سریع سموم با بهره گیری از تكنولوژی دانشگاه هلند؛ تصریح كرد: بیشترین موارد مشاهده شده سموم در صیفی جات، مواد غیر صیفی، مواد فراوری شده است. همینطور خیلی از سموم را می توان از روی لبنیات، گوشت ماهی، گوشت مرغ، ردیابی و پیگیری كرد. ما امكان دارد بتوانیم یك سم را در گوشت شناسایی نماییم، ولی با تكنولوژی كه امروز تفاهم نامه آن به امضا رسید، می توانیم چندین سم را به طور همزمان و به سرعت شناسایی نماییم.مدیر كل گروه دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درانتها با تاكید بر كنترل و تنظیم مصرف روغن پالم در كشور، اضافه كرد: روغن پالم به عنوان یك روغن گیاهی در كل دنیا در فراورده های مختلف لبنی مورد استفاده قرار می گیرد؛ ولی باید حد آنرا رعایت نماییم و بیش از اندازه نمی توانیم از آن استفاده نماییم. و در كشور ما سازمان غذا و دارو، مسئولیت كنترل و تنظیم مصرف روغن پالم را در فراورده ها دارد.

1397/05/30
14:29:13
5777
5.0 از ۵
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , سلامت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی