محققان می گویند؛

تاثیر پرخوابی در مبتلاشدن به دیابت و امراض قلبی

تاثیر پرخوابی در مبتلاشدن به دیابت و امراض قلبی

دكتر ایزی: خواب كافی برای داشتن پوست زیبا، بدن سالم و آرامش ذهنی لازم است اما پرخوابی نتایج مضری برای سلامت دارد.



به گزارش دكتر ایزی به نقل از مهر، خواب بیش از حد با مبتلاشدن به بیماری های زیادی مرتبط می باشد و معمولا پیشنهاد می شود افراد بزرگسال تا ۹ ساعت در شبانه روز بخوابند. در ادامه به برخی مشكلات ناشی از پرخوابی اشاره می شود.
پرخوابی موجب بروز سردرد می شود
خواب بیش از حد و پرخوابی كه معمولا در تعطیلات اتفاق می افتد بر انتقال دهنده های عصبی مغز همچون سروتونین، تاثیر منفی می گذارد. به همین ترتیب اگر در طول روز زیاد بخوابید و خواب شب تان مبتلا به اختلال شود احیانا بامداد روز بعد گرفتار سردرد می شوید.
اضافه وزن
همانند كم خوابی، پرخوابی هم سبب اضافه وزن می شود. تحقیقات نشان می دهد افرادی كه بیشتر از ۹ ساعت می خوابند حدودا ۲۱ درصد با اضافه وزن در طول یك دوره ۶ ساله مواجهند. پژوهشگران معتقدند این اضافه وزن با رژیم غذایی و ورزش مناسب جبران نمی گردد. پرخوابی بر نحوه ذخیره چربی هم تاثیر می گذارد.
كمردرد ناشی از پرخوابی
خوابیدن برای ساعت های طولانی و با وضعیت نامناسب می تواند سبب كمردرد شود. در نتیجه پرخوابی، عضلات سفت شده و كمردرد ایجاد می شود. به منظور كاهش كمردرد، داشتن زندگی پرتحرك و ورزش سفارش می شود.
امراض قلبی و دیابت نوع۲
مطالعات نشان داده اند پرخوابی با ریسك مبتلاشدن به امراض قلبی مرتبط هستند. در حقیقت، پرخوابی سبب افزایش خطر مرگ به سبب مشكلات قلبی می شود. همین طور سبب افزایش قندخون در كنار اضافه وزن می شود كه ریسك دیابت نوع۲ را بیشتر می كند.
اختلال در سلامت روان
همانطوریكه بیخوابی سبب افسردگی می شود، پرخوابی هم با كُندشدن روند بهبود از مشكلات سلامت روان مرتبط می باشد. افراد پُرخواب با اختلال در سلامت روان و مشكلاتی نظیر نوسانات اخلاقی روبرو هستند.


منبع:

1398/08/22
19:12:39
5.0 / 5
4743
تگهای خبر: بیماری , سلامت , ورزش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی