سلامت غذا در 560 لابراتوار کشور کنترل می شود
به گزارش دکتر ایزی، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: عمومی سازی ارزیابی محصولات غذایی، ضمن کاهش سودجویی ها، اهمیت بالای ی در ارتقاء ایمنی فرآورده های مصرفی دارد.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه اظهار نمود: بازار ایمنی غذا، بازاری پیچیده و در عین حال حساس است که احتیاج به کنترل دقیق و فراگیر دارد. وی ادامه داد: شبکه آزمایشگاهی کنترل غذا در کشور متشکل از حدود ۵۶۰ لابراتوار فعال در قسمت های خصوصی، دولتی و کارخانه های تولیدی است که بر مبنای استانداردهای ملی و بین المللی، فرآورده های غذایی را ارزیابی می کنند. انصاری با تاکید بر این که ایمنی غذا تنها به شاخصهای عددی و رسمی محدود نمی گردد، اضافه کرد: در بعضی موارد امکان دارد محصولی از نظر ضوابط کاملا قابل قبول باشد اما ظاهر یا بوی نامطبوعی داشته باشد که نشان از افت کیفی یا مشکلات احتمالی دارد. به نقل از ایشان، برای کنترل کیفیت مؤثر، صرفا انجام آزمون های فنی کافی نیست و باید بسمت نظارت های حسی و میدانی هم حرکت کرد. انصاری تصریح کرد: آگاه سازی عمومی از راه آموزش نحوه ارزیابی ساده و حسی می تواند توان تشخیص مردم را افزایش داده و جلوی عرضه محصولات نامرغوب را بگیرد.
منبع: drez.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب