تاثیر غذاهای حاوی ویتامین K در کاهش خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی

تاثیر غذاهای حاوی ویتامین K در کاهش خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی

نتایج یک بررسی نشان می دهد: مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین K خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی را می کاهد.


به گزارش دکتر ایزی به نقل از ایسنا، نتایج یک پژوهش جدید نشان داد: رژیم غذایی سرشار از ویتامین K می تواند خطر بروز بیماریهای قلبی- عروقی در رابطه با تصلب شرایین (بیماری که بر قلب یا عروق خونی تاثیر می گذارد) را کم کند.
یافته های این مطالعه در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر گردید.
پژوهشگران در این بررسی اطلاعات بیش از ۵۰ هزار نفر را مورد مطالعه قرار داده و به این مساله پرداختند که آیا مصرف بیشتر مواد غذایی حاوی ویتامین K می تواند خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی-عروقی در رابطه با تصلب شرایین را کم کند.
دو نوع ویتامین K در مواد غذایی مصرفی وجود دارد: ویتامین K۱ در سبزیجات دارای برگ های تیره و روغن های گیاهی و ویتامین K۲ در گوشت، تخم مرغ و خوراکی های تخمیر شده از قبیل پنیر وجود دارد.
این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان دریافت ویتامین K۱ را داشتند ۲۱ درصد کمتر در معرض بیماریهای قلبی-عروقی در رابطه با تصلب شرایین قرار دارند. در مورد ویتامین K۲ نیز خطر بستری شدن در بیمارستان ۱۴ درصد کمتر بوده است.
بگفته متخصصان این کاهش خطر در همه انواع بیماریهای قلبی در رابطه با تصلب شرایین خصوصاً برای بیماری عروق محیطی ۳۴ درصد بوده است.
متخصصان تاکید نمودند که مصرف میزان بیشتری از ویتامین K برای مصون ماندن در مقابل بیماری تصلب شرایین و بیماریهای قلبی-عروقی بعدی آن حائز اهمیت می باشد.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از هندوستان تایمز، متخصصان بر این باورند: ویتامین K به شکلی عمل می کند که مانع از تجمع کلسیم در عروق اصلی بدن و کلسیفیکاسیون عروقی می شود.



1400/05/24
14:25:57
0.0 / 5
177
تگهای خبر: بیماری , متخصص , مطالعه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی