واردات واکسن هلال احمر از مرز ۱۷ میلیون دوز گذشت
دکتر ایزی: پانزدهمین محموله واکسن کرونا تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد و واردات واکسن هلال احمر از مرز ۱۷ میلیون دوز گذشت.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر، کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر از واردات محموله ی جدیدی واکسن کرونا، تهیه شده از جانب هلال احمر به کشور اطلاع داد و اضافه کرد: با واردات پانزدهمین محموله واکسن کرونا به کشور، هلال احمر برای دو برابر شدن واردات واکسن طی شهریور ماه تلاش مضاعف خواهد نمود.
وی اظهار داشت: واردات واکسن از چین به ایران همچون گذشته توسط هلال احمر انجام و محموله دریافتی در فرودگاه امام خمینی (ره) تحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می شود.
همتی با بیان این که واردات واکسن از جانب هلال احمر همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: در مجموع تابحال ۱۵ محموله شامل ۱۷ میلیون و ۶۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط ۱۷ پرواز به کشور منتقل شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر ضمن اشاره به پیگیری های اخیر رئیس جمهور و مذاکره با همتای چینی اضافه کرد: جمعیت هلال احمر بنا بر رسالت خود و با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری و حمایت های رئیس جمهور و دولت محترم، از شهریور ماه واردات واکسن را در هر هفته به ۵ میلیون دُز خواهد رساند و در انتها شهریور ۲۰ میلیون دُز واکسن وارد کشور می شود که میزان کلی واردات به نزدیک ۴۰ میلیون دُز می رسد.
منبع: drez.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب