سالانه باید ۱۰ هزار پرستار جذب مراکز درمانی شوند
به گزارش دکتر ایزی، رئیس کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اینکه سالانه باید حداقل ۱۰ هزار نیروی پرستاری به سیستم درمانی کشور اضافه شود، اظهار داشت: کمبود نیرو در مراکز درمانی جدی گرفته شود.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از خانه ملت، سیدمحمد جمالیان، کمبود نیروی پرستاری را یکی از چالش های جدی نظام سلامت کشور دانست و اضافه کرد: کمبود پرستار چالشی است که در سرتاسر کشور وجود دارد، سال قبل بحث کمبود پرستار به شکل جدی مطرح و باآنکه مجوز ۱۵ هزار نیروی استخدامی صادر و اقدامات اولیه شروع شد اما متاسفانه هنوز شاهد دریافت آزمون و جذب نیروهای پرستاری نیستیم این در شرایطی است که افزایش تخت های بیمارستانی و بازنشسته شدن برخی از نیروها فشار مضاعفی را به بیمارستان ها و مراکز درمانی وارد کرده است. وی با یادآوری این که سالانه نیاز داریم حداقل ۱۰ هزار پرستار جدید به سیستم اضافه شود تا بتوانیم سطح مطلوب خدمات را حفظ نماییم، افزود: مجوزهایی که سال قبل صادر شد، گرچه پرارزش بود اما عملیاتی نشد و الان حتی اگر جذب ۱۵ هزار پرستار محقق شود همچنان با کمبود ۱۰ هزار پرستار مواجه خواهیم بود.
جمالیان خاطرنشان کرد: البته با عنایت به تلاش ها و فداکارهای پرستاران کشورمان کمبودها در بعضی مواقع محسوس نیست اما قطعا بر روی کیفیت خدمات تاثیر گذار خواهد بود.
وی همینطور ضمن اشاره به شرایط خاص دوران کرونا، اظهار داشت: در دوران کرونا، خیلی از نیروهای پرستاری به شکل قراردادهای ۸۹ روزه یا همکاریهای موقت وارد سیستم شدند و این افراد نقش کلیدی در مدیریت بحران داشتند؛ به رغم این که تبدیل وضعیت این نیروها در مجلس مصوب و دولت های مختلف قول انجام آنرا دادند اما متاسفانه در کل کشور دو هزار نیرو داریم که هنوز جذب نشده اند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه وضعیت کمبود نیرو در مراکز درمانی باید جدی گرفته شود، تاکید کرد: در شرایط فعلی، که فشار بر مراکز درمانی بیشتر شده است، باید پشتیبانی از کادر درمان، بخصوص پرستاران، در اولویت تصمیم گیران قرار گیرد.
وی اضافه کرد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حدود یک ماه گذشته نامه ای را به وزیر بهداشت ارسال و خواهان جذب این نیروها شد و امیدواریم با عنایت به فداکاری پرسنل درمان، پاسخ مناسبی دریافت شود؛ حالا زمان مناسبی است که وزیر بهداشت با عنایت به تجربه و فداکاری شان، امکان جذب رسمی و ادامه همکاری آنها با دانشگاه های علوم پزشکی را فراهم آورد.
رئیس کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: پرستاران در دوران کرونا و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با فداکاری و به شکل شبانه روزی در کنار مردم ایستادند و نیاز است که دولت توجه ویژه ای به آنها داشته باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب