یک خوردنی محبوب برای کاهش کلسترول
به گزارش دکتر ایزی، کره بادام زمینی اگر طبیعی و بدون افزودنی باشد می تواند به کاهش کلسترول بد (LDL)، افزایش کلسترول خوب (HDL) و درنتیجه تقویت سلامت قلب کمک نماید.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از ایسنا، این خوردنی محبوب حاوی تلفیقی از چربی های مفید، فیبر و فیتواسترول هاست که آنرا به گزینه ای سالم در رژیم غذایی مبدل کرده است.
متخصصان تغذیه می گویند کره بادام زمینی منبع خوبی از چربی های تک زنجیره ای و چند زنجیره ایِ غیراشباع است که هر دو نوع چربی، به کاهش ال دی ال کمک می کنند. حتی چربی تک زنجیره ای غیراشباع می تواند کمی اچ دل ال (کلسترول خوب) را بالا ببرد و خطر بیماری قلبی را کم کند.
از طرفی کره بادام زمینی یک منبع پروتئین گیاهی است و جایگزین مناسبی برای برخی منابع حیوانی پرچرب بحساب می آید. هر دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حدود دو گرم فیبر دارد که مقداری از آن محلول است و می تواند جذب کلسترول را در دستگاه گوارش کم کند. ترکیبات گیاهی فیتواسترول طبیعی در کره بادام زمینی وجود دارند و مانع جذب کلسترول در بدن می شوند.
نکات مهمی که قبل از مصرف باید بدانیم
کره بادام زمینی یک خوراکی پرکالری است، پس باید حواستان به مقدار مصرف باشد و بدانید که یک وعده استاندارد معادل دو قاشق غذاخوری است.
برای بهره مندی از فواید کره بادام زمینی، سراغ محصولاتی بروید که فقط از بادام زمینی درست شده اند. نمونه هایی که قند افزوده، نمک زیاد یا روغن های هیدروژنه دارند، می توانند اثر منفی روی کلسترول و حتی فشار خون بگذارند.
به گزارش «ایتینگ ول»، کره بادام زمینی اگر به صورت طبیعی و به اندازه مصرف شود، نه فقط دشمن قلب نیست بلکه می تواند به کاهش کلسترول بد، افزایش کلسترول خوب، بهبود نسبت کلسترول و در کل به سلامتی قلب کمک نماید و بخشی خوشایند و سالم از رژیم غذایی روزانه باشد.
منبع: drez.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب