رئیس انجمن رادیوتراپی آنكولوژی ایران مطرح كرد؛

تاثیر نوشیدنی های داغ در بروز سرطان مری

تاثیر نوشیدنی های داغ در بروز سرطان مری

دكتر ایزی: رئیس انجمن رادیوتراپی آنكولوژی ایران، اظهار داشت: نوشیدن مایعات داغ همچون چای و كمبود ویتامین C و A در بروز سرطان مری نقش دارد.


به گزارش دكتر ایزی به نقل از مهر، دكتر محمدرضا قوام نصیری در ارتباط با سرطان های دستگاه گوارش، تصریح كرد: در كنگره جامعه جراحان ایران، انجمن رادیوتراپی آنكولوژی، مبحث سرطان دستگاه گوارش كه شامل دو بخش فوقانی و تحتانی بوده مدنظر قرار داده است و جدیدترین مباحث در این زمینه مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد. وی با اشاره به اینكه سرطان دستگاه گوارش فوقانی شامل مری و معده و سرطان های دستگاه گوارش تحتانی شامل روده بزرگ و انتهای روده است، اظهار داشت: سرطان معده جزو شایع ترین سرطان ها در بین زنان و مردان به حساب می آید، البته در زنان سرطان سینه شایع تر از سرطان معده است. رئیس انجمن رادیوتراپی آنكولوژی ایران، اضافه كرد: سرطان معده علائم آن دیر تظاهر می یابند و در بیش از نیمی از موارد در مرحله پیشرفته خویش را نشان می دهد، بنابراین جواب درمان و پیش آگهی بیمار خوب نخواهد بود. قوام نصیری بیان داشت: برپایه تحقیقات انجام شده مشخص شده است كه سرطان معده با رژیم غذایی در ارتباط بوده و غذاها با نگه دارنده بنیان های نیتریت درصورت تبدیل شدن به نیتروزامین، سرطان معده و مری را بوجود می آورد كه نیتریت نگهدارنده مواد گوشتی همچون كالباس و سوسیس بوده و در شهرهایی با جمعیت بالا همچون تهران مصرف این غذاها و سایر فست فودها بسیار زیاد است، همینطور این مورد در جوانان و اطفال هم مصرفش بیشتر بوده است. وی تصریح كرد: طبخ غذا هم در افزایش تعداد بیماران مبتلا به سرطان معده نقش دارد و غذاهای نمك سود در این زمینه خطرآفرین هستند. قوام نصیری در مورد سرطان مری، اظهار داشت: این سرطان ضایعه بدخیمی است كه در ایران شیوع زیادی داشته و در مناطق خاصی همچون تركمن صحرا، خراسان شمالی، آذربایجان غربی و شرقی بیشتر بوده و در واقع این مناطق به كمربند افغانستان، چین، تبت و مغولستان به لحاظ شیوع سرطان مری متصل می شوند. رئیس انجمن رادیوتراپی آنكولوژی ایران، افزود: برپایه تحقیقاتی كه دانشگاه كمبریج انجام داده مشخص شده كه خاك و باد ناقل تبلوراتی هست به نام سلیكا كه در اندازه های ۱۲۰ تا ۱۴۰ میكرون برای مری سرطان زا هستند. قوام نصیری اضافه كرد: مصرف مایعات داغ همچون چای و كمبود ویتامین C و A در بروز سرطان مری نقش داشته، البته گاهی كمبود ویتامین D هم مؤثر است و عوامل ژنتیكی هم از دیگر دلایل بروز این بیماری به حساب می آید، به صورتی كه افراد دارای این سرطان در نسل های قبلی خانواده خود، احتمال بیشتری برای مبتلا شدن شدن به این بیماری دارند.

1397/02/19
13:13:57
5505
5.0 از ۵
تگهای خبر: بیماری , سرطان , سرطان مری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی