تب مالت ظرف سه سال ریشه كن می گردد

تب مالت ظرف سه سال ریشه كن می گردد

دكتر ایزی: همدان- رئیس سازمان دام پزشكی كشور با اشاره به اینكه سه مرحله برای مبارزه با بیماری «بروسلوز» یا همان تب مالت اجرا شده است، اظهار داشت: در آینده با اجرای مرحله چهارم این طرح و در طول سه سال به مرحله ریشه كنی تب مالت می رسیم.


به گزارش دكتر ایزی به نقل از ایرنا، علیرضا رفیعی پور روز چهارشنبه در اولین كنگره سراسری بروسلوز (بیماری تب مالت) در انسان و دام در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشكی همدان اضافه كرد: همه باید برای كنترل مبارزه مراقبت و جلوگیری از بیماری مشترك بین انسان و دام تلاش نماییم.
وی تصریح كرد: در مجموعه دامپزشكی كشور 37 هزار نفر فعال می باشند كه 30 هزار نفر از آنها در بخش خصوصی و نظام دامپزشكی و در حوزه كنترل بیماری مشترك بین انسان و دام به وظیفه خود عمل می كنند.
رفیعی پور با اشاره به اینكه در سازمان دامپزشكی 400 خدمت تعریف شده است عنوان كرد: در دهه های گذشته مبارزه با بروسلوز غیر مدون بود و در اولین مرحله مبارزه با آن به صورت لكه ای واكسیناسیون انجام می دادیم.
وی افزود: در مرحله دوم واكسیناسیون همگانی را اجرا كردیم و حالا در مرحله سوم فقط دام های كوچك و بزرگ جهاد را واكسینه می نماییم.
وی تصریح كرد: در مرحله چهارم كه در آینده به دنبال آن هستیم با قطع مایه كوبی دام، در طول سه سال به مرحله ریشه كنی تب مالت می رسیم.
رئیس سازمان دام پزشكی كشور اضافه كرد: بیشتر از 11 میلیون راس از جمعیت دام سبك كشور هر سال واكسینه می شوند كه این رقم بالای 95 درصد از جمعیت هدف دام سبك كشور به حساب می آید.
وی افزود: در دام سنگین هم یك میلیون گوساله و بین سه تا چهار میلیون گاو واكسینه می شوند.
رفیعی پور اظهار داشت: دامپزشكی تامین كننده سلامت عمومی دام و انسان نیست بلكه ما تضمین كننده حوزه دامپزشكی و بهداشت هستیم.
رفیعی پور تصریح كرد: اگر بین 500 میلیون ریال تا یك میلیارد ریال در هر شهرستان به حوزه بروسلوز (بیماری تب مالت) اختصاص پیدا كند، در مدت سه سال این بیماری در حد استاندار اروپا كاسته می شود.
وی خاطرنشان كرد: این روش تحلیل و در یك استان عملیات آن اجرا شده است كه نشان داده است ما می توانیم با استاندارد های روز دنیا هماهنگ باشیم.
به گزارش دكتر ایزی به نقل از ایرنا، همایش سراسری بروسلوز در 9 محور اپیدمیولوژی بروسلوز در انسان و دام، الگوی انتقال و فاكتورهای خطر مبتلا شدن به بروسلوز در انسان و دام، ایمونولوژی بروسلوز در انسان و دام، راه های تشخیص نوین در بروسلوز، عود و عوارض بروسلوز، درمان های جدید و مقاومت دارویی در بروسلوز، كنترل و پیشگیری بروسلوز در انسان و دام، اثربخشی واكسیناسیون بروسلوز در دام، الگوی پوشش واكسیناسیون بروسلوز در دام و عوارض واكسیناسیون بروسلوز در دام برگزار می گردد.
در این كنگره 150 پژوهشگر از سراسر كشور حضور دارند و بیشتر از 100 مقاله به دبیرخانه آن ارسال شد كه در انتها 56 مقاله به بخش داوری راه پیدا كرد.
این كنگره فردا (19 مهر) به كار خود آخر می دهد.
9904/2090


1397/07/20
23:16:18
4731
5.0 از ۵
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی