دلیلهای ابتلاء به یكی از شایع ترین بیماری های مادرزادی سر و گردن
به گزارش دكتر ایزی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران با اشاره به عمده دلیلهای مبتلاشدن به شایع ترین بیماری مادرزادی ناحیه سر و گردن اظهار داشت: در ایران جدیدترین دستاوردهای نوین دنیا در درمان بیماران مبتلا به شكاف لب و كام استفاده می شود.
به گزارش دكتر ایزی به نقل از ایسنا، دكتر علی عطری درباره برگزاری كنگره شكاف لب و كام در تهران، اظهار داشت: این كنگره با حضور اساتید و صاحب نظران برجسته از داخل و خارج از كشور انجام شد و جدیدترین دستاوردهای علمی در مورد درمان این بیماری مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.
رئیس دپارتمان جراحی پلاستیك دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: در این كنگره، جراحی اولیه شكاف لب و كام و سوژه جراحی ثانویه مورد بحث قرار گرفت. همین طور نمونه هایی از بیماران كه در این زمینه مشكل داشتند در نمونه اولیه و ثانویه به صورت زنده توسط استاد برجسته ای كه از انگلیس برای شركت در این كنگره حضور یافته بود، جراحی شدند.
وی افزود: جراحی اولیه برای مواردی است كه بیماری به صورت مادرزادی گرفتار شكاف لب و كام شده و در جراحی ثانویه برای بزرگسالانی بوده كه قبلاً جراحی اولیه در آنها صورت گرفته ولی به سبب مشكلات باید اصلاحاتی برای بیماری آنها انجام گیرد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران با بیان این كه شكاف لب و كام می تواند سبب اختلال در تكلم و گفتار به سبب نارسایی كام شود، اظهار داشت: این مسئله نیز در كنگره مورد بحث قرار گرفته و جراحی زنده هفت بیمار در سالن برای حضار نمایش داده شد؛ روش های نوین در این زمینه كه در جهان ارائه می شود نیز مورد بحث قرار گرفت.
بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری كنگره شكاف لب و كام، عطری با اشاره به اینكه شكاف لب و كام از شایع ترین بیماری های مادرزادی در ناحیه سر و صورت محسوب می شود، اضافه كرد: از هر ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ تولد زنده یكی مبتلا به شكاف لب و كام می شود كه شروع آن در دختران و پسران تفاوت چندانی ندارد؛ ولی شكاف لب در پسران شایع تر از شكاف كام است.
وی اشاره كرد: علت دقیق شكاف لب و كام هرچند مشخص نشده، ولی بعضی از بررسی ها نشان دهنده سابقه ارثی این بیماری است. همین طور مبتلاشدن به بعضی از بیماری ها در مادران باردار، مصرف بعضی از داروها حین بارداری، استعمال سیگار و الكل در زنان حامله و عفونت در حاملگی می تواند سبب بروز شكاف لب و كام در جنین شود.
منبع: دكتر ایزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب