محققان چینی می گویند؛
مصرف انواع كلم با بیماری كبد چرب مقابله می كند
به گزارش دكتر ایزی تحقیق جدید نشان داده است تركیب طبیعی موجود در سبزیجات چلیپایی نظیر كلم بروكلی، كلم پیچ، گل كلم و كلم بروكسل (كلم فندقی) می تواند به كنترل بیماری كبدچرب غیرالكلی كمك نماید.
به گزارش دكتر ایزی به نقل از مهر، تحقیق جدید محققان دانشگاه پزشكی چانگ كینگ چین نشان داده است تركیب طبیعی موجود در سبزیجات چلیپایی معروف به ایندول منجر به ایجاد شیوه های جدید درمانی یا اقدامات پیشگیرانه در بیماری كبد چرب می شود.
«چائودونگ وو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما معتقدیم مواد خوراكی سالم با میزان بالا تركیب ایندول برای جلوگیری از كبد چرب غیرالكلی لازم است و برای بهبود سلامت افراد مبتلا به این عارضه هم مفید می باشد.»
بیماری كبدچرب غیرالكلی زمانی روی می دهد كه كبد به خاطر تجمع چربی، مرمری شكل می شود. گاهی اوقات بروز این بیماری ناشی از تغذیه ناسالم نظیر مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع شده است.
در صورت عدم توجه به این بیماری، این مشكل می تواند جان فرد را تهدید كند و به بیماری های خطرناكی نظیر سیروز كبدی یا سرطان كبد تبدیل گردد.
در این مطالعه، محققان تأثیر ایندول را بر ۱۳۷ فرد چینی مبتلا به كبد چرب بررسی كردند. تیم تحقیق دریافت افراد دارای شاخص توده بدنی بیشتر دارای میزان كمتر ایندول در خون شان هستند.
محققان متوجه شدند مصرف ایندول علاوه بر كاهش میزان چربی در سلول های كبد، می تواند بر سلول های روده هم اثرگذار باشد كه باعث ارسال سیگنال های مولكولی شده و التهاب را متوقف می كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب