رئیس مركز تحقیقات سرطان علوم پزشكی شهید بهشتی اعلام كرد

ثبت سالانه ۱۰۰هزار مورد جدید سرطان در کشور

ثبت سالانه ۱۰۰هزار مورد جدید سرطان در کشور

به گزارش دکتر ایزی، رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرطان را دومین عامل مرگ در جهان و خیلی از نقاط دنیا عنوان نمود و در رابطه با آمار و موارد جدید این بیماری توضیح داد.


به گزارش دکتر ایزی به نقل از ایسنا، دکتر محمداسماعیل اکبری، رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشستی خبری، اظهار نمود: سرطان، دومین عامل مرگ ومیر کشور و خیلی از نقاط جهان بشمار می رود. اگر بیماری های قلبی را از عروقی تفکیک نماییم، سرطان به عنوان اولین علت مرگ ومیر مطرح می شود.
او توضیح داد: بر مبنای برآوردهای علمی، ۲۰۰ نوع جدید سرطان تا سال ۲۰۳۰ شناسایی خواهد شد و میزان مرگ ومیر ناشی از سرطان در جهان تقریبا دو برابر می شود.
اکبری با بیان حدود ۷۰ درصد مرگ های ناشی از سرطان در کشورهای درحال توسعه رخ می دهد، خاطرنشان کرد: حدودا نیمی از این موارد مربوط به کشورهای آسیایی است و این مساله زنگ خطری جدی برای منطقه به حساب می آید.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همینطور ضمن اشاره به وضعیت ایران اظهار داشت: سالانه حدود ۱۰۰ هزار مورد جدید مبتلا شدن به سرطان در کشور ثبت می شود؛ به عبارتی می توان اظهار داشت که بطور میانگین هر پنج دقیقه یک نفر در ایران به سرطان مبتلا می شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون نزدیک به ۲۰۰ نوع سرطان شناسایی شده است، تصریح کرد: تحقیقات علمی نشان داده است که با تعداد افزایش سرطان ها تا سال ۲۰۳۰، آمار سرطان ها حدودا دو برابر می شود. به صورت مثال، در گذشته فقط از عنوان «سرطان پستان» استفاده می شد اما این در حالیست که هم اکنون ۳۰ نوع سرطان پستان شناسایی شده است.
ادامه دارد...
به طور خلاصه رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همین طور ضمن اشاره به وضعیت ایران عنوان کرد: سالانه حدود ۱۰۰ هزار مورد جدید مبتلا شدن به سرطان در کشور ثبت می شود؛ به عبارتی می توان تصریح کرد که به طور میانگین هر پنج دقیقه یک نفر در ایران به سرطان مبتلا می شود. وی ضمن اشاره به این که حالا نزدیک به ۲۰۰ نوع سرطان شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: تحقیقات علمی نشان داده است که با تعداد افزایش سرطان ها تا سال ۲۰۳۰، آمار سرطان ها حدوداً دو برابر می شود.
1404/11/18
10:42:20
5
5.0 از ۵
تگهای خبر: بیماری , پزشك , دانشگاه , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی
drez.ir: سلامتی در دسترس، در هر زمان و مکان