معاون دانشگاه علوم پزشكی اهواز:

نیروی انسانی متخصص در حوزه پژوهش كمبود داریم

نیروی انسانی متخصص در حوزه پژوهش كمبود داریم

دكتر ایزی: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپوراهواز اظهار داشت: این دانشگاه در زمینه نیروی انسانی متخصص در حوزه علمی و پژوهشی با كمبود روبه رو است.


دكتر محمد بدوی روز شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه علوم پزشكی اهواز اضافه كرد: دانشگاه علوم پزشكی اهواز 650 عضو هیات علمی دارد و بیشتر پژوهشگران اعضای هیات علمی آموزشی هستند و در كنار آموزش، فعالیت دیگری باز انجام می دهند.
وی اظهار داشت: با حمایت هیات رییسه این دانشگاه، 11 نفر عضو هیات علمی پژوهشی به این مجموعه اضافه شده است.
بدوی افزود: دانشگاه علوم پزشكی اهواز از نظر پژوهش در میان 10 دانشگاه اول تیپ یك كشور است و برای ارتقای رتبه آن، فقط با توسعه زیرساخت ها امكان پذیر است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپوراهواز بیان كرد: دانشگاه علوم پزشكی اهواز دارای 26 مركز تحقیقاتی است و حدود هفت هزار و 400دانشجو دارد.
وی افزود: آمارها در سطح كشور نشان داده است وضعیت پژوهش مطلوب است هر چند هنوز با ایده آل ها فاصله دارد.
بدوی درباب وضعیت زیر ساخت های دانشگاه اظهار داشت: 26 مركزپژوهشی و 16 واحد فناور این دانشگاه جایگاه فیزیكی مستقل و مناسبی ندارند و باید در پارك علم و فناوری و یا مراكز رشد مستقر شوند.
وی اضافه كرد: در حال رایزینی جهت راه اندازی پژوهشكده سلامت هستیم چون ساختار و تشكیلات آن تصویب شده اما ساختار فیزیكی مناسبی ندارد.
وی اظهار داشت: مراحل اداری راه اندازی پارك علم و فناوری باز طی شده و محل و نقشه آن مشخص شده و آماده مناقصه است كه با راه اندازی پارك، واحدهای فناور، محل مناسبی پیدا می كنند.
بدوی افزود: در سفر اخیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به اهواز قرار شد 50 درصد بودجه راه اندازی این پارك را وزارت تامین كند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپوراهواز اضافه كرد: تشكیل دبیرخانه و كمیته ثبت بیماری ها از دیگر اقدامات این معاونت است كه درباب ثبت سرطان در كشور بالاترین فعالیت را داشتیم و آمارها نشان داده است سرطان در حال افزایش نیست.
وی درباب طرح بررسی سلامت كبد اظهار داشت: برای بیشتر از 32 هزار نفر در خوزستان نمونه گیری شده و مرحله اول آن اتمام یافته است.
بدوی بیان كرد: بزودی طرح كوهورت كاركنان دانشگاه علوم پزشكی اهواز كه برای حدود 18 هزار نفر در نظر گرفته شده و یك طرح طولانی مدت 20 ساله است شروع میگردد و وضعیت سلامتی آنها در گروه های شغلی مختلف بررسی میگردد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپوراهوازادامه داد: این دانشگاه طرح های تحقیقاتی زیادی را انجام می دهد و الان در حال انجام تحقیقات درباب حساسیت زا بودن گرده های درخت كونوكارپوس است و تا ثابت نشود نمی توانیم آنرا تایید یا رد نماییم.
هفته پژوهش از 24 تا 30 آذر برگزار می گردد و آیین تجلیل از پژوهشگران برتر، كارگاه ها و سخنرانی ها و كارگاه های آموزشی همچون برنامه های این هفته است.
3004/ 6037


1397/09/25
14:22:16
4718
5.0 از ۵
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی